top of page

Despre mine

Salut! Sunt Mirabela, mama de Anastasia :)

Ma numesc Mirabela Pop, iar la varsta de 35 ani, in dupa-amiaza zilei de 8 martie, Anastasia a decis sa apara in viata noastra. Lucrurile s-au schimbar radical, eram intr-o postura cu totul noua, usor speriata in fata necunoscutului. Cu rabdare si incredere, am invatat ca pentru toate exista un inceput, inclusiv pentru a invata meseria de parinte si a te adapta la noul ritm.

 

Inca de la inceput a fost o calatorie frumoasa, de care ma bucur in fiecare zi, dar care vine la pachet cu diverse provocari. Una dintre provocarile majore a fost diversificarea si pregatirea meniului, atat pentru Anastasia, cat si pentru noi ca parinti si uneori pentru prieteni, toate simultan. :)

 

Plecand de la recomandarile primite de la medicul pediatru pe care le-am respectat intocmai, precum si de la dorinta de a avea un stil de viata sanatos, am inceput sa concep meniuri zilnice sau chiar saptamanale, bazate pe retete noi sau unele deja testate. 

Mai mult, cu timpul le-am organizat pe categorii, in functie de ingrediente sau de momentul zilei. Pe unele am reusit sa le fac chiar de mai multe ori, altele sunt inca pe lista.

 

Eram asa incantata de cat de bine imi organizasem retetele intr-un caiet online, incat, atat sotul, cat si una dintre prietenele cu care impart aceeasi pasiune, Andreea, m-au incurajat sa merg mai departe si sa dezvolt un blog. Recunosc ca la inceput nu am luat in calcul recomandarea lor, insa, cu timpul, m-am gandit ca asa as putea veni in sprijinul altor persoane, in special mame la inceput de drum, care sunt in cautare de idei si retete potrivite pentru intreaga familie, inclusiv pentru copii.

Cele mai multe dintre aceste retete sunt adaptate sau reinterpretate, astfel incat sa evit zaharul brut din trestie de zahar si sarea, nerecomandate in primii 2 ani in alimentatia copiilor, precum si grasimile si prajelile, astfel incat sa gatesc preparate dulci sau sarate, sanatoase si gustoase pentru ca, asa cum stii, gustul se educa! Tine doar de noi sa avem o alimentatie sanatoasa si stilul de viata pe care ni-l dorim!

Cu drag,

Mirabela

bottom of page